Nuffnang Ads

SIAPA MAIN SMULE?

Sing! by Smule
Siapa yang ada apps ni dekat smartphone? Ni apps orang nyanyi2 tu sampai boleh jadi famous tuu...
Mula popular sejak 2016 lagi..sampai sekarang masih ramai pengguna apps ni dan hampir 3 juta downloaders all over the world! Walaupun dah banyak apps karaoke lain yang muncul selepas smule, tapi tetap meningkat pengguna Smule ni..menyanyi ni baik kalau mau exercise tekak tu.hahaha lagi2 kalau takda duit dan kawan untuk ke KBOX kan..hahaha ni la salah satu boleh cut budget kalau mau melalak sorang-sorang...macam aku ni suka sangat nyanyi walaupun suara sangat ke laut..tapi release stress untuk beberapa hari tu..Best! jadi bukan ketawa sahaja pengubat stress, nyanyi pun salah satu tau...

lagu-lagu dari klasik sampai la yang terkini..semua ada..dari segala bahasa ada...hebat la..update sungguh.. kalau mood2 mau nyanyi dan dengar lagu hindustan tu, ada juga kat Smule.. apps ni free kalau mau guna cuma ada certain part tu kena bayar la untuk upgrade..aku x pernah bayar guna apps ni, selalu join orang nyanyi jer..hahahaha sebab tau untuk suka-suka kan..walaupun dah 2018, apps ni x pernah sunyi dari pengguna-pengguna tegar Smule. Kalau korang pun rasa nyanyi tu boleh hilang tekanan, memang sama la tu pilihan kita kalau guna Smule! hahahaha okey, banyak sangat ketawa dalam blog ni..terukk..hehe..

Apa pun, Selamat berSmule!

3 comments:

  1. Replies
    1. hi. jmput la join n meriahkan segmen GA kt sini

      http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

      Delete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads