Nuffnang Ads

JANNA NICK - AKAN BERCINTA (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Haiiii siapa sini peminat Janna Nick? say heyy.. (over pulak aku)

Baru-baru ni 1 Disember 2017, single kedua terbaru dari Janna Nick telah released dekat Youtube yang bertajuk Akan Bercinta. Lagu dan lirik ini dicipta oleh Aepul Roza dan juga merupakan OST untuk Coffee Prince versi Malaysia. Jadi siapa yang belum tengok music video Janna Nick tu, bolehlah check it out kat bawah ni ye..

p/s: saya suka lakonan dia kat MY Coffee Prince tuuu..hehe lagipun lagu dia ni sangat sesuai mengikut kemampuan vokal..jadi sangat best didengar..so enjoy!



6 comments:

  1. Heyyy! Hana minat Janna Nick... Tapi tak layan sangat coffee prince sbb tk minat drama.(malas nk stresskan diri fikir pasal konflik dlm drama)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kalau minat Janna Nick, mesti dah tengok MV baru dia ni kannn

      Delete
  2. saya pun suka. Duluu addict betul lagu mungkin saja. heeehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu ah, lama sangat dia x keluar single baru lagi..ni pun rasa comel ja lagu ni..

      Delete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads