Nuffnang Ads

Alhamdulillah..dah capai 50 LIKES!

Sejak 7 Disember lalu, Aestix Design dah mula aktifkan diri dalam dunia Facebook ni..
dan hari ni 29 Disember telah mencapai kepada 51 orang followers.
Walaupun FB Page dulu tu dah ramai lebih 200 orang namun atas masalah yang tidak sepatutnya, telah dipadam oleh pihak lain yang tidak bertanggungjawab.

Lalu, kami bangkit lagi dengan FB page baru, lebih Fresh, lebih bersemangat dan lebih murah harga-harganya!mThank you kepada semua yang menyokong Aestix Design atau nama FB: Printing Bajet Murah

Saya akan share beberapa tempahan dari customer dalam blog kali ini...





Kalau anda ingin menempah macam ni jugak? click picture kat bawah ni dan LIKE saja..senangg..hehe

2 comments:

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads