Nuffnang Ads

My Coffee Prince dah on air!! (Versi Malaysia)

Masih ingatkah anda dengan Korean Drama yang sangat popular suatu ketika dahuluuu? 
Coffee Prince yang dibintangi Gong Yoo dan Eun Hye. Sekarang Malaysia telah muncul dengan drama yang sama tetapi dibintangi oleh Fattah Amin dan Janna Nick sebagai pelakon utamanya.

 *sumber foto dari Google

Sekarang dah masuk episod 2 tau..boleh saksikan di Astro Ria atau boleh terus ke link di bawah ini untuk online MyCoffeePrince

Jom tengok best ka tidak?
*sumber foto dari Google

6 comments:

  1. dah tengok episod 1..terjatuh hati pulak tengok cerita dia..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kann? scene dia hampir sama dengan yang KDrama tu..tu yang best tu..

      Delete
  2. alamak saya dah muak dh dgn fattah amin
    btw boleh singgah dan follow https://marblemomo.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe x apa, saya pun x la minat sangat Fattah Amin. cuma nak tengok versi Malaysia Coffee Prince..hehe

      Delete
  3. baru siap tengok episod 1 di youtube. not bad.
    coffee prince KDrama tu mmg kak pip suka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan sis, not bad..cerita malaysia jadi best kalau adaptasi ni..hahaha

      Delete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads