Nuffnang Ads

Day 1 in Seoul


Assalamualaikum bloggers..
agak lama tinggal blog ni..sibuk menghabiskan sisa-sisa semester di UiTM, dan akhirnya alhamdulillah, berjaya menamatkan tahun akhir dengan jayanya..grad on time!
okay, bulan Mei baru-baru ni, kami ada academic trip pegi Seoul, Korea. Masa tu penghujung musim sudah...cherry blossom dah hampir habis..kami berada di pertukaran waktu musim...akhirnya terlawat juga negara Song Joong Ki ni...hahahahaha excited sangat ni..


Passport pertamaku...enduuu...RM 200 terbang...hahahaha tapi 5 tahun ya...tak ada sudah yang setahun2 punya
Muka dah rasa kepanasan, cahaya silau sangat tapi semangat ambil selfie sebab background ada dua remaja memakai hanbok jalan-jalan...hehe
Lokasi : Gyeongbokgung Palace
yang dekat belakang ni, bangunan tempat diorang buat theater malam punya.
Lokasi : Gyeongbokgung Palace
Ni gambar dengan barang tajau segala...hahaha
yang penting poster sebelah aku tu, Lee Young Ae, pelakon top drama Jewel in The Palace
sebenarnya tempat ni sangatlah luas sampai aku rasa x habis pusing...
ikut ja guide depan tu..
Lokasi :Korean Folk Village

Ni macam tempat cerita Kdrama zaman dulu-dulu...boleh buat ootd ni..hehe
Lokasi :Korean Folk Village


Ni yang x sempat tengok sampai ke sebelah malam sebab kami kena check-in hostel masa tu...
jadi cuma nampak orang ramai yang sedang bersedia untuk Lantern Festival malamnya...
Lokasi : tengah-tengah jalan raya di Seoul..hahaha
ni aku xtau apa maksudnya..hahaha diorang ni pun peserta parade juga...
ni lantern parade dorang tu...kami x sempat tengok lantern yang terbang di udara tu...
sedih...huhu...
Sebelah malam pula, sejuk macam di kampung aku..hahaha kita jalan-jalan tengok pasar malam dorang di Myeondong..
Masa ni masih buta jalan lagi, tapi main jalan jak ramai-ramai...best walaupun penat kaki...

Okey, gambar ada banyak sangat, x larat upload di sini...hehe Jom baca Day 2 in Seoul pulaaaa...

DAY 2~~~~

No comments:

Post a Comment

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads