Nuffnang Ads

Sem akhir!!

Assalamualaikum...hari ni excited campur kerisauan..haha sebab sabtu ni dah kena masuk rumah sewa dan isnin dah start kelas balik..nampaknya tiada masa la mau angan2 cuti lagi..haha research aku pun belum ada penyambungan lagi...susahnya mau mula kalau dah duduk cuti ni...syukurlah cuti cuma sebulan..karang kalau 2 bulan, hah, berhabuk la research ko yg x siap2 tu....ni x boleh tangguh ni....6 Mac 2017 ni bersamaan hari isnin, UiTM dah buka semester..walaupun agak lewat beberapa minggu banding UMS yang dekat di Sabah ni...tapi macam tu la....Insyaa Allah aku bakal menamatkan study pada hujung Julai 2017...lepastu plan, mau cari kerja bawah2 dulu...ambil pengalaman sementara tunggu peluang yang lebih cerah...rasanya kurang 5 bulan study ni x lama...lepas tu baru la tarik nafas selega-leganya...ok la, sampai sini saja dulu..lepas ni mungkin akan busy sikit urusan itu ini...dengan keterujaan mau pegi korea lagi spring ni..hahaha anyeong!! (adeh, korea2 pula...hehe)


Rakan sekelas yang cuma ada 5 orang saja...tapi campur2 la dengan para junior yang lain..hehe tapi yang official hanya kami berlima sahaja...^_^semoga graduate on time semua..itu misi utama kami :D

No comments:

Post a Comment

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads