Nuffnang Ads

Drama Band - Biarkanlah (Official Lyrics Video).

Semua pernah tercipta
Seakan terhapus sudah segala
Tak mampu ku kembali
Biarkan saja berakhir di sini

Biar patah hatiku
Biarkanlah
Aku pergi demi hidupmu
Biar hancur harapku
Lepaskanlah
Aku pergi demi bahgiamu

Semua janji terbina
Seakan sudah tiada bermakna
Tak mampu ku kembali
Biarkan saja berakhir di sini

Biar patah hatiku
Biarkanlah
Aku pergi demi hidupmu
Biar hancur harapku
Lepaskanlah
Aku pergi demi bahgiamu

Selagi kita masih bersama
Semakin ku terluka

Biar patah hatiku
Biarkanlah
Aku pergi demi hidupmu
Biar patah hatiku
Biarkanlah
Aku pergi demi hidupmu
Biar hancur harapku
Lepaskanlah semuanya

Aku pergi demi bahgiamu
Aku pergi demi bahgiamu
Aku pergi demi bahgiamu


#Sedih malam-malam begini.... :'(

Apa itu embroidery??

Alhamdulillah.....dah habis menyelesaikan ke empat2 kertas MUET...
Tinggal tunggu result lagi...hari ni aku dapat cuti sebab ada exam MUET kan..memandangkan habis jam1 petang tadi, dapatlah rehat-rehat kat rumah..lagi2 esok off day, weeee!! heaven la cuti ni...esok pagi dapatlah pegi jogging! hehehehe

Aku sekarang tengah download software untuk embroidery..rasa-rasa macam mau belajar lagi skil ni dengan lebih dalam...terutama part designing stitches guna software ni...latest punya software...aku jumpa yang x la Pro punya...sebab kalau yang tu kena bayar.... $99 USD..hahaha...habis duit beli tu kalau gitu..jadi aku amik yang TrueSizerE3 Desktop punya version la...boleh guna dalam laptop..dapat juga study sikit-sikit dalam designing sulam ni...ramai x tau skil menyulam guna software ni..hanya beberapa orang yang memang dalam industri macam ni yang tau selok belok dunia sulam menyulam...aku jealous kalau ada orang lain boleh buat design sulam dengan cantik...dan result sulam tu pun flawless...aku suka belajar benda baru... mesin yang aku handle ni model Happy.. bos yang punya tapi aku control...cuma sekarang kurang sikit aku involve sebab aku kena handle front desk..deal dengan customer...lagi-lagi kakak aku dah resign..aku kena ganti tempat dia untuk masa ni...tapi kalau ada urgent sulam, aku memang kena buat jugalah..jadi multi-task kat kedai tu...
mau merungut sebab gaji kecil? hmm...x payahlah sangat sebab experience tu yang paling mahal... mana mau cari pengalaman macam tu..apa lagi free belajar sulam...
blog ni bagus juga kalau aku buat tutorial sulam guna software yang aku belajar..share-share ilmu walaupun ada orang x paham..hehehe x apa..aku belajar, pastu aku ajar balik...senang kan? kih3...


Nuffnang Ads