Nuffnang Ads

entri berterabur~

Assalamualaikum...haloo~yuhuuuu...
masuk hari ni hanya tinggal seminggu lagi kita mencapai bulan Mac 2015...
Cepatnya masa berlalu...rasa macam baru kemarin masuk 2015...
ada orang pernah kata, kalau masih terasa macam tahun 2014 tu maknanya 
"mental dan fizikal masih belum bersedia ke tahun baru..."

tapi bersedia atau tidak, dah 2015 la ni wei...hahahah
okay kebetulan hari ni off day aku...
awal pagi tadi 1 family pergi jogging di Perdana Park, Tanjung Aru...
Maklumlah tempat ni x sampai 10 minit pun dari rumah aku sebab tu pegi bersenam pagi-pagi...guna kereta la ya..bukan jalan kaki..hehehe

Kedai dipecah pencuri?

Pada 5 Februari baru2 ni, bos aku dan pekerja-pekerja kat kedai tu diuji dengan dugaan Allah apabila kedai kami dipecah masuk oleh pencuri seawal 7 pagi...masa tu kebetulan aku off day pergi amik exam MUET...so, cerita ni kakak aku yang inform mula-mula tu.

Tapi apa yang dikesalkan, bos tersebut mengesyaki pekerja sendiri yang memecah masuk kedai tu..
Barang yang hilang Samsung Tab dengan Kamera Digital sahaja...cash dalam drawer masih kekal di situ...selepas diteliti cctv yang dipasang oleh bos di dalam kedai tu, ternyata bukan pekerja punya angkara tetapi orang lain yang telah memecah masuk ke dalam kedai.

Berita terkini: Akan selamat diterbangkan ke sana

Assalamualaikum semuanya!
Tajuk post entah apa-apa la kan..haha

okay, just mau inform yang hadiah GA dah selamat diposkan ke semenanjung! yeayy!!!
Alhamdulillah.....terima kasih kepada si kawan yang tolong hantar aku ke pejabat pos tadi...siap tolong aku lagi urus pos2 tu..hehe comel la..

Anda tertanya-tanya??

Selamat berhujung minggu semua!

Hari ni cuti, relax sikit dari kerja yang berlambak tu...
Penat sampai tidur awal sangat..
Lagi-lagi semalam masa kerja kat kedai, entah macam mana jari aku boleh terkena benda tajam...
Luka x pasal2...huhu

Okay, semalam juga ada seorang blogger yang hantar mesej dengan aku melalui hangout G+.
Dia tanya kalau aku dah post or belum hadiah giveaway yang dah lama basi tu..hahaha
(okay yang "basi" tu aku just tambah2 ayat aku tu ye...chill..)

Untuk makluman kepada pemenang tu, aku akan pos hadiah pada 5th February 2015.
kenapa lewat sangat? sebabnya aku belum berkesempatan ke pejabat pos pada hari Ahad iaitu satu-satunya hari yang aku x kerja dalam masa seminggu..
Jadi, aku ambil cuti 5 haribulan tu untuk settle semua urusan pos ni..
Harap bersabar menunggu...

#Sedih belum Pay Day lagi bulan January tu..huhu

Nuffnang Ads