Nuffnang Ads

Dengan kejamnya ingin mengatakan sesuatu kepada pemenang Giveaway!

Assalamualaikum...wuhu tajuk macam garang sangat la...hehe ok straight to the point...ada enam pemenang GA aku tu yang lansung x tuntut hadiah..x tau sama ada memang ada bagi tapi x sampai mesejnya atau macam mana...so...aku buat cabutan kali kedua untuk 6 pemenang tersebut....hantar details A.S.A.P tau supaya hadiah pun A.S.A.P hantarnya...hehe

ni la dia cabutan kedua dari random.org

1) 5 in 1 USB Card Reader : http://secrettales97.blogspot.com/2014/11/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html

2) Shawl : http://lalazarryn.blogspot.com/2014/11/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html

3) Ribbon Brooch :
  1. http://ainxr-stoghiee.blogspot.com/2014/11/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html
  2. http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/simple-1st-giveaway-by-beba-ifa.html
  3. http://www.honeyonnee.com/2014/11/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html
  4. http://fatanahkhirizan.blogspot.com/2014/12/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html
ok, dah siap senarai pemenang baru..kali ni ada link pula...jom hantar details kat number phone saya terus la..hah senang sikit 014-6763874

Nama Pemenang:
Alamat Penuh:
Nombor Peserta:
Hadiah yang dimenangi:
Blog URL segmen GA:

#Semangat mau pos hadiah hari ni akan tetapi pemenang x cukup 14 orang lagi..alaaa...

13 comments:

  1. ok kita dah anta detail. pehh terkejut mak aii. hahaha

    ReplyDelete
  2. Salam. Alhamdulillah..rezeki..Sy hantar details kt sini boleh? Fon sy anak buah selam dlm teh ais..sedih..huhu

    Nama Pemenang: Suhaila Mohd Zahari
    Alamat Penuh: No.25,Lorong 29, Tmn Sri Wang Fasa II,02600 Arau Perlis
    Nombor Peserta: 14
    Hadiah yang dimenangi: Shawl
    Blog URL segmen GA: http://lalazarryn.blogspot.com/2014/11/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. No fon utk dihubungi : 013-5166534

      Delete
    2. wassalam..alamak, kena beli hp baru la tu?

      ok noted..btw, tahniah ya..

      Delete
  3. Wahhh alhamdulillah! tak sangke dpt menang! Saya dh hntr details, (no fon:0192079987)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...1st time menang GA...heheheh..


    http://www.honeyonnee.com/2014/11/simple-1st-giveaway-segment-by-beba-ifa.html

    dah whatsapp details semua..0193121609

    de sesape yg berminat nak cuba vitamin cantik brand femes kat Malaysia skang ni, boleh kontek akk...

    kalo ada yg nk cari duit poket dengan biznes Shaklee pon, dialu2kan......... hihihiii....

    juz nk share ngn adik2, kot nk cari duit tepi kan..... tq Beba Ifa.... (^__^)

    ReplyDelete
  5. Ade jugakz yg x nak hadoah yer.. Hehehee.

    Klu free join GA Papaglamz yer.. Kiki

    ReplyDelete
  6. mungkin ada yang tak perasan agaknya.. tak pelah mungkin bukan rezeki mereka.. rezeki orang lain..

    ReplyDelete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads