Nuffnang Ads

Masa sedang berjalan-jalan....

Assalamualaikum bloggers! Selamat hari Khamis!
Hari ni dah 18 hb Disember 2014 kan? Maknanya tinggal 13 hari lagi ke tarikh 30hb Disember ni..
HAHA maknanya x lama lagi Giveaway aku akan tamat! weee! Pastu sejurus selepas itu akan diumumkan pemenang melalui random.org.
Oh? belum join? Baru ja tau aku ada buat GA? Jadi? tunggu apa lagi? Cepat2 join! ^_^ 

Yang dah join, tinggal relax2 ja...tunggu pengumuman ya...insyaa Allah akan berjalan lancar...
yang penting jangan delete la entri tu, make sure dah tag segala yang perlu di tag...hehe bila pemenang dah ada, aku akan cek balik entri yang mengikut syarat-syarat2 tu...daaaa~


#x susah kan? Kalau semua okey, GA kedua akan diadakan sempenaaaaaa..hehe jeng jeng jeng...

3 comments:

  1. semoga berjalan dengan lancar yer :)

    ReplyDelete
  2. wah sempat lagi ni. inshaAllah ana pon nak join. nti ana up entry :)

    ReplyDelete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads