Nuffnang Ads

Buat wifi sendiri....

Assalamualaikum bloggers...haluuu...selamat tengah malam..hoho
belum tidur ka? mesti dah ada yang tidur kan.....ZZzzzz...

Apa-apa pun aku x dapat aktif blogwalking sejak akhir-akhir ni disebabkan wifi rumah x berapa bagus...sangat-sangat tidak memuaskan...hehe tu yang aku terpaksa langgan internet dari hp aku ni..pastu buat wifi sendiri connect dari hp ke laptop...slow la x macam wifi rumah ni...adoi...sabar ja la...mau buat macam mana..ni pun kena post laju2 ni..jimat-jimat data kan..hahaha kesian...


3 comments:

  1. hotspot mmg bnyk telan ...
    masa tu 1gb xsampai sehari dah abis kalo guna hotspot nie.. hehe

    ReplyDelete
  2. Biasalah tu.pakai unifi la.hehehe

    ReplyDelete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads