Nuffnang Ads

Selamat Datang~

Assalamualaikum.....
Selamat berhujung minggu, selamat hari sabtu,
Hari ni 1 November 2014 bersamaan 8 Muharram 1436 H. Sebenarnya bersyukur sangat2...alhamdulillah kerana masih diberi peluang untuk bernafas sehingga ke hari ini....


Kesilapan lalu mematangkan diri kita dari segi pemikiran dan perlakuan kita terhadap sesuatu...dan aku bersyukur kerana Allah memberi petunjuk dari segala kepedihan yang aku hadapi...apa pun, hidup kena positif! senyum~ jangan senyum terlampau sangat...nanti orang ingat sot2 pula..haha lepas ni, jangan ulangi kesilapan tu lagi, yakin pada diri untuk berubah...kau boleh buat! yess!

Haaaa..dah selesai memotivasikan diri sendiri, boleh la ambil mood happy2 kan? haha sambil buat blogwalking baca entri orang lain....jalan2 sana sini...weeeeee......oooyaaa, sebelum hampir lupa, 3Nov ni, tarikh bermakna bagi adik aku menjalani dugaan besar dalam hidup dia... "SPM" semoga dia dah belajar yang sehabis baik dan bagi jawapan yang full blast! haha over pula... yang penting kena amik berkat dari parents...banyakkan berdoa supaya Allah S.W.T bagi keberkatan dan selawat ke atas Nabi Muhammad S.A.W untuk mendapat syafaatnya...dan paling penting jaga kesihatan, cukup tidur, makan, minum semualah...hehe banyak melalut pula aku ni... 

All the best to all SPM's Candidates 2014! Just give them all you have! Hwaiting! (tiba2 bahasa korea pula, haha)

Kepada yang free tu, klik la iklan churp-churp di bawah ni ya..kalau sudi la...hehe terima kasih! ^_^

No comments:

Post a Comment

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads