Nuffnang Ads

Memaafkan pada yang tersilap...

Selamat petang..Assalamualaikum...

Tengahari tadi 'FH' ada text aku....dia minta maaf sebab kurang ambil perhatian dengan aku...dia ingat untuk contact aku tapi dia terlupa untuk buat...

Apa-apa pun, aku x akan marah dengan dia...maafkan sahaja..bukan rugi apa-apa pun kan...bagus lagi macam tu dari aku asyik mau sakit hati ja..bila dia dah say sorry tu, lega sikit la hati ni..x la gunung berapi ja hari-hari..adoi..hehe


No comments:

Post a Comment

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads