Nuffnang Ads

Like seriously??

Hi dear bloggers..
bingung aku sekarang ni...hahaha

ada seorang kawan aku ni....(yang sekarang memang dah anggap kawan la..hehe)
dia contact aku melalui fb...dan cakap yang dia kenal aku..aku pun approved la fb dia...pastu, aku stalk gambar dia untuk kenal pasti siapa dia ni...

check2, haih?? aku x kenal pun, katanya dia bekas schoolmate aku masa sekolah menengah...x sama kelas la...aku try push2 ingatan aku ni..tapi hal yang sama juga, aku lansung x ingat, apatah lagi bila tengok picture dia tu...dah macam Taylor Swift! OH MY!

ok, aku pun anggaplah yang aku kenal dia...jadi bila aku tanya dia di mana sekarang, dia jawab, dia di United Kingdom, belajar Medic 5 tahun...wow! hebatnya..bunyi macam orang kaya pula...aku ni amazed la dengan pencapaian dia yang sampai ke oversea...or maybe family dia ada di situ...who knows?

suddenly,tadi dia contact aku balik setelah beberapa bulan dia diamkan diri...pernah juga dia ucap selamat hari raya..tapi tu ja la.then, senyap balik..huhu..aku bingung lagi...even kawan aku sekolah dulu pun x kenal dia...apa lagi aku...dia pula tadi mengadu dengan aku yang semua orang x kenal dia dah..sedangkan aku pun confuse..dia kelas mana dulu..aiyoooo~pastu dia bercadang bawa aku pegi jalan2 dengan geng kawan2 schoolmate aku yang lain..ada la dalam 4 orang kami ni...tapi x tau bila...

sebenarnya aku dilema ni...mau kata boleh jalan2 dengan dia,tapi aku takut kantoilah yang aku x pernah kenal dia masa sekolah menengah dulu sebab dia sendiri cakap, yang masa form 4 tu dia sekolah sekejap ja dekat situ pastu pindah..haaaa, tu yang problem tu...tapi dia ni x jahat, hati dia baik...tu yang aku relax ja mula2...

yang aku ni pun satu...mau tanya tapi segan sebab takut dia terasa hati yang aku ni pun x cam dia...adohai...padahal, kami borak2 dalam mesej macam dah kawan lamaaaaaa....uwwaaaa T__T ni kes aku yang kena nangis ni.....dah la dia dah ada wechat aku...maka bertambah-tambahlah aku confuse niiii~ T__T


6 comments:

  1. Serba salah jga rasa bila dlm situasi mcm ni kan..dilemma pula..:)

    ReplyDelete
  2. jeng jeng jeng.. pompuan ke laki tu.. elok la tu dye cri kawan2 lame dye.. xpe..berkenalan semula..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha perempuan ni...tu yang musykil tuuu...

      Delete
  3. kadang2 kita mmg susah nk ingt kawan lama.. tambah pula bila muka banyak berubah.. hehe.. layan je la...

    ReplyDelete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads