Nuffnang Ads

argh!! berdebarnya!

Hai bloggers!
Alangkah indahnya duduk2 rumah, santai2...cuti2...maklumlah dah habis study....TAPI....
result final semester keluar 12 Nov ni!!!! Risau bercampur baur dengan nervous...apa la pointer aku dapat kali ni....haiiyaaaa.... 8 hari lagi!! penantian itu satu penyeksaan! huhu...
x suka la berdebar-debar ni....cepat-cepat la 12 haribulan......


Lepas dapat result, kena buat clearance untuk level diploma dah....baru tunggu Konvo yang entah bila, tahun depan kot...di Shah Alam....tapi, kena langsaikan MUET dulu yaa.....sekarang dah jadi wajib dah....

-NO MUET, NO Convo...
-NO MUET, NO Penerapan Ijazah...



haaaa...ingat tu kawan-kawan UiTM yang lain...terutama yang baru habis diploma tu...kalau tiada niat mau further study ke degree level pun kena amik MUET juga whatever it takes...sebab ada yang x convo nanti, haa...gigit jari la diploma 3 tahun tuuu.....x mau, x mau~

2 comments:

  1. Selamat berjaya yea,
    insha Allah nanti nak join GA
    sekarang line tenet slow sangat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak Tihara :)
      kalau line internet dah okey, sudi2 la join ya...

      Delete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads