Nuffnang Ads

1st GiveAway By Anamizu

Klik banner untuk join GA yang sangat2 simple! ^_^ suka sangat...

SYARAT-SYARAT: 
1.Follow blog aku ni (ana-mizu.blogspot.com) 
2.Copy paste banner GA dan backlink kat entry ni. 
3.Tempek je link entry engkorang kat ruangan komen entry ni SAHAJA. 
4.Wajib follow semua para penaja GiveAway ni. 
5.Done. Senang je kan? 
6.GiveAway ni tamat pada 12 pm 28 November 2014. 

 HADIAH ! HADIAH ! HADIAH! 
Topup RM 5 = 7 pemenang 

 PARA PENAJA:
Zumal = Topup RM 30 X 1 pemenang
Yui = Topup RM 5 X 1 pemenang 
 bookmark craft Nurul Yui Collection X 1 pemenang

19 comments:

  1. terime kaseh beba ifa sudi join GA kite yg x seberapa ni hehe.
    inshaAllah akan ada penambahan jumlah pemenang.. will be more
    than 10 winners ! hehehe.. gud luck tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thansk you anamizu...support blogger lain kan ^_^

      Delete
  2. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  3. cik belbel start bw segmen ana mizu :)
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/assalamualaikum-klik-banner-dan-join.html

    ReplyDelete
  4. segmen yg sma :)

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/nah-1st-giveaway-by-anamizu.html

    ReplyDelete
  5. hyi..Khaty BW sambil mengeratkan ukhuwah..
    Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  6. pstt~ beba ifa dah check nama pemenang? dah email details pd penaja dah ke? hehehe

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama..dan follow (^_^)

    ReplyDelete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads