Nuffnang Ads

Waktu cuti, mau kuliah..waktu kuliah pula, mau cuti...hahaii~


Hai bloggers..

Malam2 ni...story2 lagi k? heeee


Aku baru ja habis diploma...sedang menunggu result final semester keluar dan tunggu konvo lagi...haiyooo...sangatlah bosan bila terperap dari bulan lalu sampai bulan ni di rumah dan akan terperap lagi pada bulan2 yang akan datang..hahahaii..

Sebab tu sekarang ni aku aktif berblog....tengok blog orang lain..follow sana sini...hahaha..memang best baca blog orang ni...ada yang personal life...ada yang pasal iklan produk...ada yang buat segmen macam2....yang aku ni pun join la sama...macam dalam entri saya yang ni ~


dan

haha...hilang juga kebosanan tu....pastu, dalam masa yang sama...aku buat benda kat gambar bawah ni...haaaaa....brooch yang boleh buat sendiri~setakat ni, menjadi la semua brooch2 aku....buat banyak2 ni mau buat apa ar? alaaa, jual la...hehe...
aku pi jual online, pastu jual kat kawan2..... 

Lepas ni...kurang la bosan tu kan??

Kawan aku kata, "Pergilah cari kerja..." 

Bukan x mau...tapi tengah plan untuk sambung Degree tahun depan....tu yang takut terlepas tarikh2 penting macam permohonan ka....pastu aku ni belum amik MUET lagi...dah la tu syarat utama untuk masuk degree...haiyeee...bapa aku belum suruh aku kerja lagi...jadi ni lah kejadiannya bila x kerja...cari kerja sendiri...heeee


No comments:

Post a Comment

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads