Nuffnang Ads

Sakit Kepala~

Hello bloggers...

Semalam family aku pegi jalan-jalan di Centre Point makan KFC pastu diorang tengok wayang...Movie Night la kan....Aku pula masa tu sodeyyy,,, sebab terpaksa duduk kat rumah sorang2 gara-gara aku tetiba sakit kepala...pastu x pasal2 muntah...opppss?? no no no....bukan sakit ehem ya....aku kurang minum air masa siang tu...ni la salah aku juga sebab x bawa air minum lebih....harapkan tempat yang x cukup jual air masa siang aku jalan tu.....haaaa....oleh itu, aku pun minumlah ubat sakit kepala....tertidur sampai ke pagi dengan hati yang hampa....

Dengar-dengar ceritanya x la menakutkan macam dracula yang sepatutnya....dah jadi baik dracula ni....hoho...apa pun, kalau mau tau cerita sepenuhnya, pergilah tonton sendiri ya....hehe


5 comments:

  1. done follow you back #10.. kathy dari sabah juga,tapi dah menetap kat johor..salam kenal..

    ReplyDelete
  2. kesian kena stay kat rumah, memang kena minum banyak air untuk kesihatan badan kita beba ifa:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya..betul tu...hehe lepas ni kena banyak minum air la ni...

      Delete
  3. Migren tidak bisa di sembuhkan, tetapi dokter dapat membantu anda untuk mengatasi kondisi tersebut. Beberapa obat biasa digunakan untuk mengobati kondisi dan juga dapat meringankan atau mencegah migrain. Terdapat obat antinyeri yang juga dikenal sebagai pengobatan akut dan terdapat juga obat pencegahan yang diminum secara teratur, setiap hari, untuk mengurangi keparahan atau frekuensi migrain. Bisa konsultasi ke dokter online di udoctor.co.id jika sakit kepala tak kunjung hilang dan berulang. GRATIS

    ReplyDelete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads