Nuffnang Ads

Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!

Hi Bloggers ! Saya join Giveaway lagi bulan ni...heeee jom join juga...


Syarat2 penyertaan:

  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry khas bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan ni dan backlink ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag sekurang-kurangnya 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat blog JINDRISSKA ni. (Jangan letak tempat lain plak, hehehe)
  • Siap!

Saya tag kepada rakan bloggers saya juga, jom join!

7 comments:

  1. salam perkenalan...terima kasih yer join.... jangan lupe inform kawan2 yang ditagged yer... :D goodlcuk yyer.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan juga @Siti Aisya ^_^
      Thanks visit blog saya.
      Dah inform diorang juga..
      sama-sama...

      Delete
  2. salam ifa..tq for invite.nak join ni.

    ReplyDelete
  3. dari GA yang sama tahniah sebab jadi pemenang

    ReplyDelete
  4. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads