Nuffnang Ads

Alvin Chong cover lagu Aziz Harun?

Siapa kenal dengan Hilman Yong Abdullah, hero drama Awak Suka Saya Tak? angkat tangan! hehe
Kalau kenal tu...mesti kenal juga siapa Alvin Chong kan...kedua-duanya adalah orang yang sama! (dah tau laaaa..haha)

Follower Instagram beliau @alvinchong123 dah mencecah 600K followers tauu..tahniah Alvin! Beliau ada rancangan baru yang sedang disiarkan di Astro iaitu : The Kucin

Dan sekarang, Alvin Chong baru baru ini ada memuat naik video cover terbarunya yang bertajuk Jangan dari Aziz Harun. Yang belum tengok lagi tu, boleh view video tu kat Youtube. Okay?

AIRASIA KEMBALI LAGI DENGAN TEMPAT DUDUK PERCUMA!

Mesti dah ada yang start planning cuti pergi mana-mana ni kan?

Saya pernah mention sebelum ni dalam post2 blog lalu,iaitu antara tips untuk plan for your budget travelling ialah booking tiket penerbangan waktu ada promo macam ni! sebab...sangat-sangat murah tau! 

Tempahan ni hanya boleh dibuat sehingga 19 November 2017 So, masih ada masa lagi untuk anda menempah tauuu...
Mungkin ada yang mau travel overseas dengan kawan atau sisters/brothers kan? Jom layari airasia.com untuk membuat tempahan tiket anda dan tarikh travelling ini adalah antara 
7 Mei 2018 hingga 31 Januari 2019.

Selain dari dapat tiket murah, dapat juga kumpul mata ganjaran BIG Points anda! Lepastu bolehlah redeem ticket kalau dah banyak points..wow bestnya!
Jadi, apa lagi? Jom tempah tiket sekarang!

Selamat bercuti!


LAGU MU - ALVIN CHONG

Layan lagu ni, Happy Weekend guys!


Sumber foto: Instagram story @alvinchong123

Telefonku menyanyikan lagu
Ku mengharap terpapar namamu
Oh indahnya waktu dulu bersama
Selamanya diselubung rindu

Tak pernah aku luahkan hati padamu
Hingga kau melangkah pergi

Dengarkanlah lagu ini ku tulis untukmu
Suara hatiku ku beri padamu
Dengarkanlah melodi yang ku cipta untukmu
Simpanlah kasihku laguku untukmu

Tak pernah ku lupa wajah itu
Takkan lumpuh kenangan denganmu
Kau membisu sedangkan kamu tahu
Hanya satu ku ingat selalu

Lupakan semua biar kita mencuba
Mulakan cerita baru

Dengarkanlah lagu ini ku tulis untukmu
Suara hatiku ku beri padamu
Dengarkanlah melodi yang ku cipta untukmu
Simpanlah kasihku laguku untukmu

Biar ku pejam mata hanya dalam lena
Warna kembali nyata ku harap akhirnya
Kau dan aku bersama

Tak pernah aku luahkan hati padamu
Hingga kau melangkah pergi

Dengarkanlah lagu ini ku tulis untukmu
Suara hatiku ku beri padamu
Dengarkanlah melodi yang ku cipta untukmu
Simpanlah kasihku laguku untukmu

Dengarkanlah lagu ini ku tulis untukmu
Suara hatiku ku beri padamu
Dengarkanlah melodi yang ku cipta untukmu
Simpanlah kasihku laguku untukmu
Simpanlah kasihku laguku untukmu

Nuffnang Ads