it's semester break! yeaayyy

Assalamualaikum para bloggers....
hari ni aku sedang menikmati keindahan cuti semester memandangkan exam dah habis dan tinggal tunggu result lagi..uwaaaaa T_T

hehe x apa, lagipun sekrang masih lagi raya...ramai yang masih buat openhouse...yang sudi jemput tu terima kasih banyak2....ingat juga ye..hahahahaha

apa2 pun, baru2 ni aku ada buat openhouse kecil-kecilan sahaja.....ingat x ramai yang datang..sekali..haaaaa..amik kau.,,,dekat 200 orang juga..ni macam buat kenduri doa selamat dah ni....apa-apa pun, tetamu tu kan pembawa rezeki....mudah-mudahan dipermudahkanlah pintu rezeki kita semua...amiinn....

ni aku ada gambar raya mau share2 juga ni....
lokasi? hehe ni di Kota Kinabalu Sabah, Negeri di Bawah Bayu....








No comments:

Post a Comment

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Check it out!