Berita terkini: Akan selamat diterbangkan ke sana

Assalamualaikum semuanya!
Tajuk post entah apa-apa la kan..haha

okay, just mau inform yang hadiah GA dah selamat diposkan ke semenanjung! yeayy!!!
Alhamdulillah.....terima kasih kepada si kawan yang tolong hantar aku ke pejabat pos tadi...siap tolong aku lagi urus pos2 tu..hehe comel la..

oh ya, minta jasa baik penerima yang telah terima, tolong inform kepada saya kalau dah sampai ya...hopefully barang sampai dalam keadaan yang baik...maklumlah pos ni sukar diramal apa akan jadi...insyaa Allah, akan selamat sampai ke destinasi rumah masing-masing...

kebetulan tadi dah minta cuti 1 hari dengan boss atas sebab ada exam speaking test MUET di Maktab Sabah. Alhamdulillah, selesai yang tu, ada lagi 3 paper MUET menanti aku 7 Mac ni..nervousssss...
pas habis MUET pagi tu, aku ke pejabat pos..pastu pergi ke BSN, ada hal mau buat..hehe banyak sangat..tapi bila dah selesai tu rasa macam legaaaaaaaaaaaa~

#Dilema mau quit kerja hujung bulan ni atau tidak
#Reason to quit number ONE: Susah mau cari masa untuk study MUET
#Reason to quit number TWO: Rumah ni x ada yang tolong uruskan hari2..pening aku tengok..


4 comments:

  1. semoga berjaya dalam paper MUET.. teringat lagi time ambik MUAET dulu2.. semoga semua hadiah selamat sampai kepada pemiliknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you juga atas kunjungan ke blog ni..hehehe rajin buat blogwaking kan :)

      Delete
  2. Hi i am also taking MUET at Maktab Sabah this March. May i know which Maktab? The one near Airasia airport or the one in Kingfisher? Thank you

    ReplyDelete
    Replies
    1. Really? Well good luck then. It is very near to the Borneo Railways.

      Delete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Check it out!