Genap 22...

 Yeayy! alhamdulillah.... I'm feeling 22 hu~
dengan ini maka sah la aku masuk umur 22 tahun tepat pada tarikh 3 Januari 2015 ini..pembuka tahun baru juga aku lahir ni...dan kebetulan berselisih pada tarikh kalendar Islam 12 Rabiulawal iaitu tarikh kelahiran Nabi Muhammad S.A.W

Cukup gembira apabila dapat keluar celebrate dengan family makan-makan dan tengok wayang Night at Museum. Great moments with my family! Akan menyusul birthday iaitu adik aku yang lepasan SPM tu 20 Januari pula..haha

Bersyukur sangat-sangat..alhamdulillah kerana masih diberi peluang untuk merasa nikmat kehidupan sehingga mencapai usia 22 tahun ini. Harapan untuk ulangtahun kelahiran kali ini adalah untuk menjadi seorang yang...."rahsia"
hehehe biarlah harapan itu hanya diri ini dan Allah sahaja yang tahu...
Happy birthday to myself! hahaha wish diri sendiri ya...



#Thank you so much kepada yang memberi ucapan hari jadi dan mendoakan saya...

24 comments:

  1. selamat hari jadi ^___^ semoga dimurahkan rezeki dan diberkati hidup dunia dan akhirat amin~
    http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih @Budak Nuizz ^_^ amiin....

      Delete
  2. sanah helwah :) may Allah blessed you :)

    ReplyDelete
  3. happy birthday , may Allah always bless you :)

    ReplyDelete
  4. happy birthday. ehh kita sebaya lah, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah! hehe cik bebel pula bila birthdaynya?

      Delete
  5. Happy Birthday!!! Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. :)

    ReplyDelete
  6. happy belated birthday! May you have a better year :)

    sincerely,
    Najlaa 'Aqilah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Najlaaa..hope u have a better year too ! ^_^

      Delete
  7. follow balik http://cikanggur10.blogspot.com/ terima kasih

    ReplyDelete
  8. Happy Belated Birthday :) Semoga sentiasa dirahmati dan bahagia dunia akhirat :)

    ReplyDelete
  9. happy belated birthday.. semoga diberi kesihatan yang baik dan dimakbulkan apa yang dihajati..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Izzeyda... Insyaa Allah... Aamiin...

      Delete
  10. bestnyaa dia. hehe. happy belated birthday beba ifa! may Allah bless you with goodness in dunya and akhirah. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Cik Fafa ^_^ hehe insyaa Allah...
      Aamiin...

      Delete
  11. salam...happy belated birthday...boleh bagi details?nak pos hadiah.
    017-2954897

    ReplyDelete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Check it out!