Dunia semakin canggih

Sekarang ni aku sedang duduk dalam bas menunggu untuk bergerak pulang ke rumah. Baru selesai dari kerja..hmm, hari ni aku dengar lagi cerita yg pelik, lucu dan tragis dari kawan aku..
Haih sempat juga aku update blog time2 gini padahal dari tempat kerja ke rumah aku cuma 15 minit kalau naik bas la..sekarang kota kinabalu sedang dibasahi hujan...harap-harap tidak la demam. Best juga update blog dari handphone ni..haha memang sekarang dunia dah semakin canggih :)


#aku sedang menghitung hari yang x pasti..

16 comments:

  1. best kan bila dapat update blog guna hp..cepat dan dimana-mana pun bleh update sudah..kak wana pun selalu update guna hp.. :)

    ReplyDelete
  2. Betul tu. Nak tengok movie pun dah mudah sekarang ni. Semua guna gadget je.

    ReplyDelete
  3. salam Beba Ifa...boleh bagi details?Acik nak hantar hadiah besday..0172954897..TQ

    ReplyDelete
  4. sekalipun semakin canggih, iman dan takwa harus juga semakin di tingkatkan

    ReplyDelete
  5. Salam kenal orang KK... saya pun orang KK juga... insyallah hujan takkan membawa banjir kalau kat KK ni... tak tahu lah kalau daerah2 lain macam Penampang atau Beuford tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal juga wahai org kk...hehe..
      ya, setakat ni alhamdulillah..kk masih okay...
      tapi ada juga beberapa kawasan di sabah ni dah banjir...dengar khabar dari ahli keluarga yang tinggal di daerah lain...
      semoga banjir tu cepat surut...

      Delete
  6. Sentiasaxla on hp tu yerp.. Seronok la online slalu. Blh update blog slalu..

    ReplyDelete
  7. rajin pula c papaglamz terjah blog sy.hehe

    ReplyDelete
  8. zaman serba canggih semuanya hanya dihujung jari.. di mana2 kita dapat online, asalkan ada line internet..

    ReplyDelete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Check it out!