Catatan Matluthfi

Akhirnya...aku beli juga buku ni..hahaha
ingatkan mula-mula berfikir dua kali lagi mau beli..takut menyesal pula isi kandungan x best kan...
al maklumlah..video dia kat youtube ni lawak dan sangat "berisi" hehe
ingatkan buku dia ni macam tulisan novel yang kadang-kadang buat mengantuk mata...
tapi bila dah baca...Wah! sangat best, lucu, informatif (ada juga la..hehe) dan paling penting sangat bagus cara penyampaian penulisan dalam buku ni...ayat x terlalu berjela-jela tulisan sampai penuh satu muka surat..tu yang sangat menarik untuk dibaca dan x membosankan...hahaha aku ketawa habis baca buku ni...orang Sabah cakap "Kena di hati" maksudnya punch line tu memang lawak la..
x sia-sia aku beli buku ni..sampai 2 orang kawan aku dah booking turn untuk baca Catatan anak Kedah ni..hehe aku terfikir camna mau bagi pinjam sedangkan diorang duduk jauh dari rumah aku..hehe agaknya diorang bawa aku jumpa kot?


#Kalau ingin membeli sesuatu yang kita minat,
jangan tengok harga...rembat terus..walaupun xda duit?haha

Nighty nite-nite people~

8 comments:

  1. Boleh belilah lepas ni.. heheh :)

    ReplyDelete
  2. ayat last tu !
    Sha sangat pegang... hahahha akalau dah minat... jangan tengok harga !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha kalau tengok2 harga lg alamat x la terbeli tu kann

      Delete
  3. kat mana boleh beli ni eyhh? nak baca jugak! haha

    sincerely,
    Najlaa 'Aqilah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari tu sy tengok2 kat kedai buku, ternampak ada jual..hehe

      Delete
  4. Matlutfi.. Caaaaaakkaaapp jer.. Hehehe.. Mamt ni sempoi...

    ReplyDelete
  5. menariknya.. boleh laa cari nanti..

    ReplyDelete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Check it out!