Update terbaru!

Assalamualaikum bloggers...Hai..

Penat rasanya setelah pusing-pusing tempat cari job vacancy....dan akhirmya.......................

interview beberapa kedai ni, dan insyaa Allah akan dipanggil bekerja 16hb ni...butik baju...bersyukur sangat..at least x la aku terperuk dalam rumah ni....


Oh ya, untuk peserta-peserta GA yang saya anjurkan tu, nanti saya akan melawat ke blog anda sekalian ya...hehe saja bagi debaran2 gitu...jangan risau, saya akan melawat juga ke blog peserta2 yang dah join...thank you so much kerana sudi joined...stay tune!

aku rasa macam mau demam ni sebab petang tadi masa turun bas, hujan lebat sangat...aku pula basah kuyup dengan kakak aku..walaupun ada payung tapi x berapa kukuh, haha sempat lagi payung terjatuh waktu turun dari bas...kami ketawa2 sebab geli hati dengan diri sendiri yang kebasahan dengan berjalan di tepi jalanraya sambil mengelak dari terkena percikan air dari kereta yang lalu...huwaaaa....tidur awal la malam ni...harap-harap x jadi demam...kakak aku dah selsema tadi...huhuhu


*Kota Kinabalu dilanda sejuk.....

10 comments:

  1. musim hujan memang syiok tapi... semoga tidak dijangkiti selsema, demam dsb... hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks TunSha Ayunie.. hopefully x la sakit2 ni...

      Delete
  2. woww.. KK ^^ ya, skrg sejuk sgt. buka kipas no 11 sepanjang hari memang pecah rekod

    ReplyDelete
    Replies
    1. kejap sejuk kejap panas terik..sekarang cuacanya agak lain macam sikit...hehe

      Delete
  3. Alhamdulillah thniah dpt keje. Hope xdemam, takecare

    ReplyDelete
  4. rezeki tu dah dpt keje..
    semoga keje dgn elok

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u Azrin...harap2 macam tu juga...

      Delete
  5. Kena mandi, basuh kepala banyak2.. kalau nak selsema tuh, cepat2 laa minum air suam banyak2.. in shaa Allah dapat elakkan dari selsema..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas pesanan itu...insyaa Allah akan diamalkan kalau terasa mau sakit2 :)

      Delete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Check it out!