Unknown Person!

(sumber dari whatsapp hp saya)

Assalamualaikum...halu bloggers..

Baru tadi aku didatangi dengan mesej sebegini yang mengatakan bahawa nombor aku sekarang ni adalah nombor telefon pengirim tu yang hilang 7 bulan yang lalu.

Sangat-sangat tidak logik apabila dia mengaku begitu sebab aku dah guna nombor ni kira-kira hampir 2 tahun..aku pun lupa2 ingat... Orang ni cuba minta nama aku..Mula-mula mungkin minta nama la, lepas tu nanti minta nombor macam-macam pula..bahaya begini ni...Orang ni lansung x kenalkan diri pun siapa, terus direct tanya nama aku. Ni namanya tiada courtesy..

Sebelum dia tanya macam-macam lagi, aku terus block saja..tu lebih baik.
Namun dengan harapan orang tu tidak meneruskan sekiranya ada niat yang tidak baik disebalik ayat-ayatnya tu...


-sekian...nervous aku kalau dapat mesej macam ni...huhu

6 comments:

  1. memang kena berhati-hati. orang zaman sekarang nak buat jahat dah tak fikir apa dah

    ReplyDelete
  2. tak payah percaya..dia tipu je tu..nak mengorat akak kut?hehe

    ReplyDelete
  3. abaikan shje..
    mmg pelik lah kan.. boleh plk ckp 7 buln hilngkn sdngkn ifa dh guna no tu 2tahun tu

    ReplyDelete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Check it out!