TAHNIAH!!! Pemenang Simple 1st Giveaway Segment by Beba Ifa

Assalamualaikum...ehem2...salam hari terakhir 2014 bloggers..

Mesti ramai yang tengah kumpul2 makan besar dengan family..hehe saya kat rumah ni macam hari-hari lain juga, sama saja...okey, berbalik kepada tajuk utama post ini...hehe saya dah buat pemilihan pemenang melalui random.org. Jom tengok siapa yang kena! ^_^


TAHNIAH KEPADA PARA PEMENANG!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


1) 5 in 1 USB Card Reader x 3 pemenang
35, 39, 6


2) Topi x 2 pemenang
60, 47


 3) Keychain Teddy Bear x 2 pemenang
15, 45


 4) Shawl x 2 pemenang
93, 24


5) Ribbon Brooch x 5 pemenang
69, 22, 5, 1, 92


Sila berikan maklumat anda yang lengkap di Hangouts Google+ atau Facebook Page saya seperti begini: (WAJIB)

Nama Pemenang:
Alamat Penuh:
Nombor Peserta:
Hadiah yang dimenangi:
Blog URL segmen GA:


P/S: Tempoh menuntut hadiah,,,,,sehingga 8 Januari 2015 sahaja~

#Sekiranya belum ada yang menuntut hadiah, saya akan buat pemilihan semula ya....

18 comments:

  1. Tahniah kepada semua pemenang.. alhamdulillah ada rezeki di sini..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, ade rezeki disini :) Tahniah buat pemenang lain :)

    ReplyDelete
  3. jalan2 malam :) jum ke blog ijah ^^ http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. 39 eh alhamdulillah. bru ada masa nk check. skjp sy pm ^^

    ReplyDelete
  5. awak kita ada menang ke ? :( kita num 18

    ReplyDelete
  6. Saya dah update pemenang baru ya..cek entri yg satu lg.

    ReplyDelete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Check it out!