Dapat 3 hadiah dalam 1 masa?

Assalamualaikum...hi bloggers..
malam ni update lagi cerita baru..haha
tadi di kedai, blackout dari jam 2 petang sampai jam 6.30 petang..haaaa..tergendala semua kerja yang guna komputer ni...apa lagi mesin2 besar tu..jadi goyang kaki sekejap...jaga kedai saja la....
cuma kerja bertimbun haah! ayoyo....susahlah ini macam...kelam kabut lagi...

Apa-apa pun nasib bos bertimbang rasa bagi pulang on time juga tadi...hehehe
bila aku pulang ja rumah, yeaayy! dua giveaway dah sampai! Jom tengok hadiah yang saya dah terima sebagai tanda terima kasih kepada penganjur dan sponsor...dan juga sebagai bukti yang barang dah sampai..hehe update semua sekaligus kan..

1st ni dari:
(Chewable Vitamin C Shaklee)


2nd pula dari:
(Keychain gajah) comel sangat! >_<


Last pula dapat topup RM10 dari sponsor:
 Cetusan Minda

alright! Thank you Thank you Thank you sooooo much sebab sudi hantar hadiah ni ya...
I'm really appreciate it.. ^_^

#Happy dapat hadiah kan..walaupun banyak kerja..hehe 

6 comments:

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Check it out!