Nuffnang Ads

Senarai Hadiah Simple 1st Giveaway Segment by Beba Ifa

Hai bloggers! Dah join GA saya??
Ni senarai hadiah yang bakal dimenangi anda!
Seramai 14 pemenang diperlukan!

Siapa x mau barang free kan??  jom klik banner untuk join! ^_^



1) 5 in 1 USB Card Reader x 3 pemenang

2) Topi x 2 pemenang


 3) Keychain Teddy Bear x 2 pemenang

 4) Shawl x 2 pemenang

5) Ribbon Brooch x 5 pemenang


18 comments:

  1. Replies
    1. tq wana..all the best ! Bulih bah kalo ko..hehe

      Delete
  2. Wahhh bestnya hadiah. Harap terpilih ni. Hihi

    ReplyDelete
  3. wah gempak-gempak hadiah. belum join lagi Ni , nnti Ada masa fir join sekali ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay, kalau dah join, jangan lupa tinggalkan url ya..boleh saya blogwalking blog Firzanah ^^

      Delete
  4. Wahh. Banyak hadiah ni. Nanti IM join yea ;)

    ReplyDelete
  5. wahh byknye hadiahnye. inshaAllah nti ana cuba join juga lah hehe

    ReplyDelete
  6. semoga menang and lagi best dapat topi askar tu. huwarghh sangat suke army pattern :D

    ReplyDelete
  7. Best kalau dapat ni. Banyak hadiah menarik ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe hadiah simple ja ni..saja untuk memeriahkan dunia blog..

      Delete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

Nuffnang Ads