Memaafkan pada yang tersilap...

Selamat petang..Assalamualaikum...

Tengahari tadi 'FH' ada text aku....dia minta maaf sebab kurang ambil perhatian dengan aku...dia ingat untuk contact aku tapi dia terlupa untuk buat...

Apa-apa pun, aku x akan marah dengan dia...maafkan sahaja..bukan rugi apa-apa pun kan...bagus lagi macam tu dari aku asyik mau sakit hati ja..bila dia dah say sorry tu, lega sikit la hati ni..x la gunung berapi ja hari-hari..adoi..hehe


No comments:

Post a Comment

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Check it out!