Kursus Komputer Excel Spreadsheet

Hi bloggers!
Kemarin aku dengan 2 orang kawan aku pegi luangkan masa lapang yang teramat lapang ni pegi isi dengan kursus2 percuma yang AMC College tawarkan..benda percuma siapa yang x mau kan? Banyak kursus yang ditaja kerajaan melalui AMC College..
#1 Ni buku manual dari AMC yang saya dapat..free tau!


#2 Sedang buat exercise yang diberikan oleh lecturer kursus tu..

#3 Disebabkan kelas tu terlalu selesa, sampaikan kawan aku sorang tu sempat tidur bila Take 5...haha

 #4 Haaa satu lagi..kupon makan percuma, breakfast & lunch/dinner. berbaloi kan??

#5 Another precious thing was the certificate...this will help a lot in proving that you had attended the course. 

 #6 Kawan aku dua orang ni sedang berfikir...

#7 Lepas habis kursus dalam jam 4.30 petang, kami bawa c Wida ni pegi makan..haha

#8 Tengok muka betapa happynya aku dapat makan bayak hari tu..adoi...makin membulatlah lagi ni..

Ahad ni ada lagi kursus tapi lain jenis lagi..komputer juga..hehe ok la daaa!

2 comments:

  1. oh macam best je pergi kursus2 camni. kat mana ni? btw Jom baca entri terbaru saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. AMC College, Likas Square, Kota Kinabalu, Sabah ^_^

      Delete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Check it out!