Segmen I Follow U By Blog Dieyla

Hi bloggers...another segment to join! Come on!

click this banner

http://dieylapunyerblog.blogspot.com/2014/10/segmen-i-follow-u-by-blog-dieyla_20.html


Syarat - syarat penyertaan :


  1. Diwajibkan follow Blog Dieyla.
  2. Peserta harus like Fanpage dila, follow Twitter dila dan Follow Instagramdila(*wajib keatas yang ada account tersebut)
  3. Diwajibkan untuk tulis sebuah entry dengan tajuk "Segmen I Follow U By Blog Dieyla"
  4. Sila lekatkan banner segmen ini yang berlink ke entri ini didalam entri tersebut.
  5. Sertakan sekali nama-nama laman sosial yang korang nak suruh follow seperti facebook,fanpage,twitter,youtube,instagram,google plus dan sebagainya di dalam entri tersebut.
  6. Kemudian hantarkan link bagi entri tersebut di ruangan komen di bawah.

Ganjaran :


Hadiah top up akan diberikan kepada dua pemenang. Salah satu top up akan saya berikan kepada sesiapa yang paling banyak sekali like gambar saya di Instagram.Tak kisah gambar yang mana sekalipun.Jangan risau sebab tiap-tiap hari saya akan update bilangan bagi setiap likers.Satu lagi top up akan diberikan kepada orang yang paling bertuah. Cara pemilihan belum saya pasti lagi.Top up ini berharga lumayan, yang pastinya atas RM10.tapi yang pasti nilai top up saya berikan ni amat berbaloi.Nilai dirahsiakan :)

Follow me on TwitterInstagramFacebook Page

12 comments:

  1. Senarai Peserta

    Let's blogwalking while follow all the participants :)

    http://dieylapunyerblog.blogspot.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-i-follow-u-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tengok n tgh bw, thank you so much! ^_^

      Delete
  2. slm singgah dr segmen yang same

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/10/segmen-i-follow-u-by-blog-dieyla.html

    ReplyDelete
  3. hi...singgah dari segmen yg sama..

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/10/segmen-i-follow-u-by-blog-dieyla.html

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen dan gud luck.
    Singgah sini dari segmen yang sama..;-)

    ReplyDelete
  5. dari segmen ni jugak. salam kenal beba ifa! ^^

    ReplyDelete
  6. Cahaya Alam Maya

    Hye, bw here :) DOne like n follow all laman sosial :)
    Salam kenal :)

    ReplyDelete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Check it out!