Family is always be priority..

Aloha Bloggers! Aiseh, Hawaian la sangatt..heeee

Share pasal entri kali ni ialah my family...siapa pernah masa darjah 1 dulu kena suruh tulis karangan tentang "Keluarga Saya"????

Waaahh..bak kata budak2 sabah ni "basic bah tu di kampung kami" haha istilah la tu...

Maknanya kebanyakan cikgu suruh buat macam tu...kadang2 siap suruh lukis lagi salasilah keluarga. Memang sejak kecik lagi kita selalu dititik beratkan tentang keluarga. Masa di sekolah pun guru-guru tetap sebut pasal keluarga.

Aku pun of course ada family...hehe
#1 Makan2 dengan family di KFC together with big boss..hehe dengan papa tersayang la kan....insan yang banyak bagi motivasi, marah2 kami, membebel-bebel sayang....hahahaii...
apa yang penting, waktu ini, dialah juga mama kepada kami 5 beradik semenjak arwah mama pergi 4 tahun yang lalu...semuanya ada hikmah disebalik perancangan Allah... :)



haaaa...ada lagi gambar di bawah ni......



#2 Dengan adik zati... :) spm dah dia tahun ni...good luck exam ya...
belajarlah kerana Allah...insyaa Allah, x akan stress ^_^

 #3 Kenangan terindah bagi aku bila dapat jadi pelajar mithali spm 2010 di SMK SANZAC..Paling indah bila raikan dengan keluarga... <3

 #4 Ni raya aidilfitri yang dulu2...hehe sebelah kanan aku tu adalah kakak kandung aku satu-satunya dunia akhirat.. :)

 #5 Ni adik Raihanah yang comel dan tembam..heeeee...dia dah melangkah masuk ke alam sekolah menengah....semoga tabah menjalani hidup sebagai seorang remaja....peringkat usia yang datang dengan banyak dugaan....harap-harap dia berjaya melepasinya...

#6 And of course, orang selalu akan bingung mana satu adik dan kakak..
hahaa...trust me...pengalaman~


#7 Last- satu-satunya adik kandung lelaki di dunia dan akhirat....walaupun masih sekolah rendah, tapi dialah yang buat rumah jadi riuh-rendah dengan karenah dia....nakal2 pun tetap adik kakak... :D
Hero kepada kakak-kakaknya...

"You may lost all your friends...but family never will...."
-Beba Ifa 

4 comments:

  1. keluarga adalah segalanyer..akak pon suka fefeeling muda..suka letak broach bunga cam adik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. teringat zaman dulu2 kan akak..
      tq visit blog saya ^_^

      Delete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Check it out!