Cerita Giveway Contest dari blog kylifa.blogspot.com

Hi Readers....

Hujan yang sangat lebat di bumi Kota Kinabalu ni....tengah-tengah hujan ni, best juga update blog kan....
anyway, thank you kepada bloggers yang sudi view blog aku terutama kepada Nuffnagers. Memang mau minta ramai followers kat blog memang susah...hari2 kena buat blogwalking...

Mulanya hanya hobi...cuma bila dah free time sangat2 masa ni...Ada juga terfikir mau buat Giveaway Contest setelah mendapat inspirasi dari bloggers yang dah berjaya buat segmen-segmen tu.... Cuma supporters dari peserta bloggers kena lah ramai kan..baru contest tu menjadi...
yang paling best bila dah ramai followers tu, dapat kenal ramai bloggers di luar sana yang sangat kreatif dalam penulisan blog.

Kadang-kadang sedih juga sebab ada sesetengah pihak tu memandang rendah kepada bloggers ni...Sampaikan aku rasa mahu membuktikan dengan diorang bahawa blogging ni boleh bawa keuntungan dengan cara yang betul dan halal.
Apa-apa pun, harapkan supporters dari semua untuk beri tunjuk ajar dalam komen2 di bawah ya...
Minta tolong share tips2 dan pendapat anda....Terima Kasih...


2 comments:

  1. best bila dah ada blog ni...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #9. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/10/senarai-url-blog-9.html dan pemenang bertuah telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2014/10/pemenang-bertuah-url-blog-9.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks mia liana.. ^_^
      ada syarat x untuk jadi pemenang tu?

      Delete

Dah baca? komenlah juga..... ^_^ Thanks..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Check it out!